fbpx

ИНСТИТУЦИЈА: Универзитет у Београду – Факултет организационих наука

ЗВАЊЕ: доцент

ОБЛАСТИ ПРОФЕСИОНАЛНОГ И НАУЧНОГ ИНТЕРЕСОВАЊА: маркетинг менаџмент, односи с јавношћу, стратешке комуникације

УПОЗНАВАЊЕ:

Здраво свима, ја сам Дејана, заљубљеник у комуникације и маркетинг. Под‌једнако сам наклоњена и раду са студентима и уживам у спровођењу предавања и вежби, као и менторисању њихових завршних радова. Сматрам да су емпатија, креативност и осећај за детаље главни предуслови за јединственост и оригиналност у примени свог знања на пољу маркетинга и комуникација. Сигурна сам да комуникација јесте кључ, али и да је процес адекватног откључавања вредан сваке пажње.

МОЈА ПОСЛОВНА БИОГРАФИЈА:

Основне, мастер и докторске академске студије сам завршила на Универзитету у Београду – Факултету организационих наука. Тренутно сам доцент на Катедри за маркетинг менаџмент и односе с јавношћу на Универзитету у Београду, Факултету организационих наука (ФОН). Ангажована сам на извођењу наставе на основним, мастер и докторским студијама. До сада сам објавила преко 30 научних радова, од којих су три објављена у индексираним часописима.

Тренутно обављам и функцију Генералног секретара Српског удружења за маркетинг (СЕМА). Пре академске каријере, радила сам и у корпоративном сектору и тиме стекла основно искуство за разумевање и корпоративне културе. Током своје корпоративне каријере, у својству маркетинг менаџера, посебно бих истакла запослење у интернационалној компанији Retail Group Balkans. Такође, била сам и пројектно ангажована у компаније Генеси, у Америци (Вашингтон ДЦ), у својству маркетинг консултанта. Тренутно сам ангажована као спољни сарадник маркетиншке агенције Smart Match Solutions DOO.

До сада сам била ангажована и на неколико пројеката од националног значаја.