fbpx

Пројекат PANACEA на догађају Дан науке на Факултету организационих наука

На Факултету организационих наука је 11. маја одржан први у низу догађаја означен као Дан науке. Бројни посетиоци, међу којима и представници Универзитета у Београду и чланови тимова представљених пројеката, могли су да присуствују презентовању резултата пројеката у чијим конзорцијумима учествује Факултет организационих наука.

Поред пројекта PANACEA, представљени су и други пројекти подржани од стране Фонда за науку Републике Србије међу којима су AI4WorkplaceSafety, SHINE, MIND, OxyRePair, а прилику да додатно укаже на важност и значај науке добио је и Центар за промоцију науке.

Током представљања пројекта PANACEA изложене су до сада спроведене истраживачке активности, публикације и извештаји који су јавно доступни у секцији библиотека. Такође, најављене су и наредне активности у оквиру пројекта, а тичу се спровођења анкетног истраживања међу припадницима опште популације, односно постојећим и потенцијалним корисницима услуга економије дељења и провајдерима услуга, представницима платформи и другим стејкхолдерима у екосистему економије дељења.


Фотографије са догађаја можете погледати у секцији галерија.