fbpx

Дeљење ПАНАЦЕА тренутака за економију дељења

Крај године чланови ПАНАЦЕА тима су провели стичући, делећи и размењујући знања о економији дељења, на конференцијама и интерним састанцима. Почетак новембра (7-8. новембар) започет је учешћем на XIV Скупу привредника и научника СПИН ’23, где су чланови ПАНАЦЕА тима са изузетним задовољством узели учешће на панелу „Улога економије дељења у одрживости привреде“. Снага оваквих иницијатива је у сарадњи научника и истраживача из различитих области, али и са пионирима економије дељења у Републици Србији.

Потом су чланови тима од 22. до 23. новембра учествовали и на Balkans Go Circular конференцији, која се одржала на Факултету организационих наука, а на тему циркуларне економије, и која је том приликом окупила преко 500 учесника у хибридном формату. Пројекат ПАНАЦЕА је био део конференције, а учесници на конференцији су имали прилику да се додатно информишу о овом пројекту и иницијативи, као и о предстојећој IC-SHARE 2024 конференцији.

Након Balkans Go Circular конференције, чланови ПАНАЦЕА тима су од 24. до 25. новембра учествовали и на интернационалној конференцији Danube cup, конференцији на тему образовања у области предузетништва (Entrepreneurship Education), где је интернационалној публици представљен пројекат ПАНАЦЕА, као и предстојећа IC-SHARE 2024 конференција.

Након учешћа на три конференције, чланови тима су 14. децембра на Саобраћајном факултету одржали радни састанак. Тим поводом поред рекапитулације досадашњих резултата и анализе метрика успешности, посебна пажња је посвећена изазовима који нас очекују у надолазећој, трећој години пројекта.

На крају ове године, једно је сигурно – решености и ентузијазма не мањка! ПАНАЦЕА тим са радошћу ишчекује све предстојеће активности и изазове.