fbpx

ИНСТИТУЦИЈА: Универзитет у Беграду, Економски факутлтет

ЗВАЊЕ: асистент

ОБЛАСТИ ПРОФЕСИОНАЛНОГ И НАУЧНОГ ИНТЕРЕСОВАЊА: управљачко рачуноводство, управљање трошковима, рачуноводствени информациони системи

УПОЗНАВАЊЕ:

Рођена сам 1991. године у Ужицу, и баш ту, на обали Ђетиње, провела своје најраније детињство и школске дане. У Ужицу сам завршила основну школу и гимназију, као носилац Вукове дипломе, па се рано могло наслутити да ће књиге увек бити мој позив. Иако редован учесник и освајач награда на републичким такмичењима из физике, 2010. године долазим на Економски факултет, у Београд. У жељи за даљим ширењем својих видика, интересовање за физику мења рачуноводство. Са великим успехом завршавам основне и мастер студије. Но, и даље сам студент на мом Екофу – на докторским студијама. Радознала сам, а опрезна; умем бити и превише емотивна. Да могу, исправила бих све неправде овог света. Годинама сам велики љубитељ пилатеса.

МОЈА ПОСЛОВНА БИОГРАФИЈА:

Запослена сам на Економском факултета Универзитета у Београду од 2016 године, као сарадник у настави, а од 2018. године као асистент. Изводим наставу на следећим предметима на основним студијама: Управљачко рачуноводство, Анализа финансијских извештаја, Рачуноводствени информациони системи, Рачуноводство трошкова. Учествујем и у извођењу наставе на предмету Принципи рачуноводства (Principles of Accounting) у склопу академског програма Business and Management који Економски факултет у Београду изводи у сарадњи са Лондонском школом економије. Поред пројекта PANACEA, тренутно сам истраживач на пројекту „Building forensic accounting capacity in Serbia”.PANACEA И ЈА:

Као младом истраживачу, PANACEA за мене представља нови прозор у академски свет услед тога што пружа прилику за упознавањем инспиративних људи са којима верујем да ћу и у наставку своје каријере имати прилику да сарађујем. Нова стечена знања, као и ентузијазам и жеља за радом и напредовањем коју осећам после сваког нашег састанка и окупљања за мене представља истинску вредност овог подухвата. Наш тим ствара осећај припадности, промовише несебично дељење искустава и идеја, што јесте у духу PANACEA пројекта. Очекујем да ћемо заједно повећати свест о томе како међусобним повезивањем можемо помоћи једни другима и нашем окружењу.