fbpx

ИНСТИТУЦИЈА: Универзитет у Беграду – Економски факутлтет

ЗВАЊЕ: асистент

ОБЛАСТИ ПРОФЕСИОНАЛНОГ И НАУЧНОГ ИНТЕРЕСОВАЊА: финансијско рачуноводство, финансијско извештавање, форензичко рачуноводство

УПОЗНАВАЊЕ:

Рођена сам 1991. године у Београду где сам и започела своје школовање. Након завршене основне школе и Девете гимназије „Михаило Петровић Алас“ уписујем Економски факултет ни не слутећи да ћу на њему остати много дуже од предвиђене четири године. Прво сам останак на ЕКОФ-у продужила уписом на мастер студије, а затим је уследила и понуда да учествујем у извођењу наставе. Већ после првих одржаних часова схватила сам да је то мој позив. Убрзо је уследио и упис на докторске студије чиме су студентски дани још мало продужени. Уживам у раду на факултету и интеракцији са студентима, али и дружењу са мојим феноменалним колегама. Време ван факултета обожавам да проведем у природи, посебно на планинама, за које не знам да ли их више волим лети или зими.

МОЈА ПОСЛОВНА БИОГРАФИЈА:

Од 2015. године сам ангажована на Економском факултету. Прво као демонстратор, затим као сарадник у настави, а од 2019. године сам у звању асистента. Тренутно сам ангажована на предметима Финансијско рачуноводство на основним студијама и Principles of Economics на студијском програму Business and Management који се реализује у сарадњи са LSE (London School of Economics and Political Science). Осим пројекта PANACEA, ангажована сам на пројекту Building forensic accounting capacity in Serbia подржаног од стране INL (Bureau of International Narcotics and Law Enforcement Affairs).PANACEA И ЈА:

Прилику да се придружим пројекту видим као извор нових идеја, знања и инспирације. Као љубитељ природе и екологије мислим да економија дељења мора представљати императив будућег економског развоја посебно имајући у виду ограничену расположивост ресурса. Верујем да ће изванредан тим који ради на овом пројекту допринети развоју и имплементацији ове идеје у Србији.