fbpx

ИНСТИТУЦИЈА: Универзитет у Београду, Саобраћајни факултет

ЗВАЊЕ: доцент

ОБЛАСТИ ПРОФЕСИОНАЛНОГ И НАУЧНОГ ИНТЕРЕСОВАЊА: информационе технологије, машинско учење, базе података

УПОЗНАВАЊЕ:

Велико ми је задовољство што имам ту част да као доцент на Саобраћајном факултету Универзитета у Београду радим са студентима. Трудим се да тим младим људима на иновативан и креативан начин приближим програмирање уз развијање инжењерског приступа у решавању проблема. Поред рада на факултету посебно волим природу, кулинарство и дружење. Савршен дан би био шетња шумом или излет са пријатељима.

МОЈА ПОСЛОВНА БИОГРАФИЈА:

Основне, мастер и докторске академске студије сам завршио на Универзитету у Београду – Факултету организационих наука. Од 2014. године запослен сам на Саобраћајном факултету Универзитета у Београду, на катедри за општу и примењену математику. Ангажован сам на извођењу наставе неколико предмета на основним и мастер студијама: Основи програмирања, Програмирање, Базе података и Пројектовање оптимизаионих апликација. До сада сам објавио преко 30 научних радова на домаћим и међународним конференцијама, као и неколико радова у часописима од међународног значаја. Учествовао сам/учествујем на неколико домаћих пројеката.PANACEA и ЈА:

Велико ми је задовољство што сам део PANACEA пројектног тима. Верујем да је сарадња са колегама са других факултета изузетна прилика да унапредим своје вештине и знања. Рад на пројекту за мене представља велики изазов и одговорност. Досадашњи састанци указују на одлично формиран тим искусних и стручних особа које несебично деле своја искуства и идеје. Очекујем да ће позитивна енергија која постоји у тиму мотивисати све нас да успешно остваримо постављене циљеве.